Η εταιρία
Υπηρεσιες
Υποστήριξη
Παραγγελία
Portfolio
Επικοινωνία
 Προσφορές


Σε κάθε διετή φιλοξενία σελίδας δώρο Domain (.gr ή .com,net,org)

 
 
 

 

 

Η UltraWeb παρέχει 24ωρη υποστήριξη στους πελάτες της τηλεφωνικά και μέσω email.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο τηλέφωνο 23940 25155 ή 6972 222 330, κάποιος αντιπρόσωπός μας θα είναι σε ετοιμότητα να σας βοηθήσει.

Παρακάτω υπάρχουν συνηθισμένες απορίες και προβλήματα των πελατών μας με τις λύσεις τους.

1.Πώς καταχωρώ το δικό μου όνομα στο Internet

2.Ποιοι είναι οι NameServers της UltraWeb

3.Ποια είναι η διαδικασία για την ενεργοποίηση του λογαριασμού μου

4.Ti ρυθμίσεις θα πρέπει να κάνω για να λαμβάνω και να στέλνω emails

5.Πώς συνδέομαι στο shell με SSH

 

 

 

 

 

 

1. Πώς καταχωρώ το δικό μου όνομα στο Internet

Όταν πρόκειται να καταχωρήσετε το δικό σας όνομα στο Internet (Domain Name) θα πρέπει να το επιλέξετε έτσι ώστε να είναι όσο πιο μικρό σε πλήθος χαρακτήρων γίνεται και να σας αντιπροσωπεύει απόλυτα. Έχετε πολλές επιλογές κατάληξης, η πιο συνηθισμένες είναι .gr, .com, .org, .net. Για να ελέγξετε αν το όνομα που θέλετε είναι διαθέσιμο και είναι .gr κάντε κλικ εδώ. Για οποιαδήποτε άλλη κατάληξη κλικ εδώ. Για την καταχώρηση ενός ονόματος στο .gr θα πρέπει να απευθυνθείτε στο τμήμα διαχείρισης ονομάτων (GR-Hostmaster). Για οποιαδήποτε άλλη καταχώρηση στο Internic. H UltraWeb.gr αναλαμβάνει να κάνει την καταχώρηση του ονόματός σας στο Internet με ελάχιστη επιπλέον χρέωση.

 

Αρχή

 

2. Ποιοι είναι οι NameServers της UltraWeb

Κατά την κατάχώρηση ενώς Domain Name θα σας ζητηθούν οι Name Servers της εταιρίας που θα γίνει το Web Hosting. Οι name servers της UltraWeb.gr είναι:

  • Primary NS : ns1.ultraweb.gr
  • Secondary NS : ns2.ultraweb.gr

 

Αρχή

 

3. Ποια είναι η διαδικασία για την ενεργοποίηση του λογαριασμού μου

Εφόσον αποφασίσετε να εγγραφείτε σε κάποιο από τα πακέτα της UltraWeb.gr θα πρέπει να μας στείλετε την φόρμα παραγγελίας

 

Αρχή

 

4. Ti ρυθμίσεις θα πρέπει να κάνω για να λαμβάνω και να στέλνω emails

Εφόσων έχετε κάποιο account με το δικό σας domain έχετε και τη δυνατότητα να διαχειρίζεστε την προσωπική σας αλληλογραφία μέσω WEB από την διεύθυνση mail.ultraweb.gr ή μέσω POP3. Ο Pop3 server της UltraWeb είναι mail.ultraweb.gr.

 

Αρχή

 

 

5. Πώς συνδέομαι στο shell με SSH

Για να συνδεθείτε στο Shell πρέπει να έχετε κάποιο πρόγραμμα που να υποστηρίζει SSH1, ένα τέτοιο πρόγραμμα είναι το putty. Τρεχοντας το πρόγραμμα εμφανίζετε η παρακάτω εικόνα (εικόνα 1). Στο πεδίο hostname πρέπει να συμπληρώσετε nitro.ultraweb.gr. Παρακάτω υπάρχει η επιλογή Protocol όπου πρέπει να ειναι επιλεγμενο το SSH. Αμέσως μετά υπάρχει το κουμπί Save, αν θέλετε να αποθηκευτούν οι ρυθμίσεις ώστε να μη τις κάνετε κάθε φορά που ξεκινάτε το πρόγραμμα πιέστε το κουμπι Save.

Αφού κάνετε τις ρυθμίσεις πατήστε το κουμπί που υπάρχει στο κάτω μέρος του παραθύρου με όνομα Open. Αμέσως θα εμφανιστεί το παρακάτω παράθυρο (εικόνα 2)

Εμφανίζει την προτροπη Login as:, εκεί που λέει username εισάγετε το όνομα χρήστη σας που σας έχει δωθει και πατήστε Enter, αφού πατήσετε enter θα σας ζητήσει Password (εικόνα 3)

Εισάγετε το password που σας έχει δωθεί και πατήστε Enter. Αφού πατήσετε Enter έχετε μπει στο Shell. Διαβάστε προσεκτικά το MOTD (Message Of The Day) που λέει τα νέα του server.

 

Αρχή

 

 © 2000 - 2005 Ultraweb - Τηλ. 23940 25155 - Κιν. 6972222330 e-mail: info@ultraweb.gr
 
   Dial Up με όλους τους μεγάλους παροχείς InternetΕπίσημος Καταχωρητής

 Πακέτα Φιλοξενίας

   Server Uptime: 0 second(s)