Σε κάθε διετή φιλοξενία σελίδας δώρο Domain (.gr ή .com,net,org)

 

 
 

Το Search Engine Marketing αποτελεί την πιο αποτελεσματική και αξιόπιστη στρατηγική marketing στο internet.

ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ

1.Χρησιμοποιώντας το Search Engine Marketing απευθύνεστε στους υποψήφιους πελάτες σας στο σωστό χρόνο

Καθημερινά χιλιάδες άνθρωποι χρησιμοποιούν το Google και τις συνεργαζόμενες με αυτό μηχανές αναζήτησης για να βρουν πληροφορίες που τους ενδιαφέρουν. Ανάμεσα τους υπάρχουν κάποιοι που αναζητούν προϊόντα ή υπηρεσίες όπως αυτά που η δική σας επιχείρηση προσφέρει. Η διαφήμιση μέσα από την πλατφόρμα Ad Words σας επιτρέπει να διαφημίζεστε στο κοινό που ψάχνει τα δικά σας προϊόντα ή υπηρεσίες στο σωστό χρόνο.

2.Τους οδηγείτε στο δικός σας δικτυακό τόπο

Κάνοντας κλικ οι χρήστες πάνω στη διαφήμιση σας, οδηγούνται στο δικτυακό σας τόπο και μάλιστα στη συγκεκριμένη σελίδα που εσείς μπορεί να θέλετε να τους οδηγήσετε.

3. Επιτυγχάνετε την απόλυτη στοχοθέτηση κοινού.

Καταρχήν έχετε τη δυνατότητα να προβληθείτε σε οποιαδήποτε χώρα και σε όποια γλώσσα θελήσετε. Επιπλέον μπορείτε να ρυθμίσετε το χρόνο προβολής σας διαλέγοντας το αποδοτικότερο χρονικό διάστημα προβολής . Τέλος σας δίνεται η δυνατότητα να προβάλλεται ταυτόχρονα διαφορετικά προϊόντα ή υπηρεσίες. Για κάθε ένα ξεχωριστό προϊόν ή υπηρεσία μπορείτε να στοχεύσετε με διαφορετικό και απόλυτα προσαρμοσμένο τρόπο.

4.Έχετε τον απόλυτο έλεγχο

Ανά πάσα στιγμή έχετε έλεγχο του αποτελέσματος σας, γνωρίζοντας ποιο είναι το αποτέλεσμα και από πού προέρχεται. Μπορείτε πχ να ξέρετε ποιες λέξεις-κλειδιά σας φέρνουν το καλύτερο αποτέλεσμα , αλλά και πχ ποιο προϊόν ή υπηρεσίας σας συναντά τη μεγαλύτερη ανταπόκριση.

5.Μετρήσιμο κόστος και αποτέλεσμα.

Εκτός από το ότι ορίζετε εσείς ποια θα είναι η διαφημιστική σας δαπάνη, το μεγαλύτερο πλεονέκτημα της συγκεκριμένης μεθόδου προβολής είναι ότι χρεώνεστε μόνο στις περιπτώσεις που οι χρήστες κάνουν κλικ στη διαφήμιση σας και επισκεφθούν το site σας (Cost Per Click) .

Η εταιρεία μας, δημιουργεί και διαχειρίζεται για λογαριασμό σας διαφημιστικές καμπάνιες στην πλατφόρμα του Google AdWords. Βάση της εμπειρίας μας είμαστε σε θέση να σας προσφέρουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα , ελαχιστοποιώντας το κόστος και αυξάνοντας το όφελος σας στο μέγιστο δυνατό

 

 

 

 

 

 

 

           
   

 

 

Αίτηση εκχώρησης ονόματος χώρου

Αίτηση μεταφοράς καταχωρητή

   
 
 
 
         
         
           
           
           
             
             
             
                 
 
 
© 2000 - 2008 Ultraweb - Τηλ. 2310 887600 - Κιν. 6972222330 e-mail: info@ultraweb.gr